Projectkoor

Al ingeschreven? Ga hier naar de ledenpagina.

Is zingen je passie? Altijd al eens willen meedoen met een groot(s) koor? Droom je ervan om met professionele musici te swingen op gospelmuziek ? Grijp dan nu je kans en doe mee! Voor foto’s en filmpjes van voorgaande optredens in de Hooglandse kerk, klik op de Facebook, Instagram en Youtube links. 

Uitvoering is op zaterdag 1 juli a.s. tijdens het Songs of Freedom muziekfestival. Het festival duurt van 12:30 tot 18:30 uur en vindt plaats buiten op het Cultuurplein naast Molen de Valk (Lammermarkt, Leiden).

De kosten voor deelname zijn €30,- en je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier hieronder. Zodra de bijdrage is ontvangen, is de aanmelding definitief en ontvang je de inlog gegevens voor de projectkoor ledenpagina. Daar kan je de audiobestanden per stem en ook compleet en de bladmuziek met teksten  downloaden.

Aanmelden kan tot 31 mei, maximum aantal deelnemers is 200 en vol=vol!

Oefenavonden zijn op de vrijdagen 2, 9, 16 en 23 juni 2023 in de Vredeskerk (Van Vollenhovekade 24, 2313 GG Leiden). Tijd is steeds van 19:15 (inloop, start 19:30 stipt) tot 22:00 uur. Op vrijdag 30 juni 2023 is de generale repetitie met de band, ook in de Vredeskerk. De projectbijdrage dekt de kosten van de arrangementen, de repetities, het optreden en het lesmateriaal. 

NB: Tijdens het optreden wordt uit het hoofd gezongen. Voor andere zaken, ook m.b.t. betaling en restitutie, verwijzen we naar de algemene voorwaarden voor het projectkoor.

  • iDEAL